Video: Barry Atsma blij dat broer Rimmert herstelt van zware longontsteking

Video: Barry Atsma blij dat broer Rimmert herstelt van zware longontsteking

Barry Atsma is heel erg blij dat het weer beter gaat met zijn broer. Rimmert, die syndroom van down heeft, belandde een paar weken geleden op de IC-afdeling met een zware longontsteking.

Barry bedankt zorgpersoneel
Barry mocht, toen het weer beter ging, een week bij Rimmert op de longafdeling bivakkeren. “Ik heb van dichtbij kunnen zien hoe ongelooflijk goed hij verzorgd is door alle medewerkers van het Vlietland ziekenhuis”, vertelt de acteur, die alle zorgmedewerkers wil bedanken. “Allemaal zulk fantastisch werk en met zo veel liefde, respect en toewijding aan Rimmerts herstel gewerkt.”

Bekijk de Shownieuws-video van Barry Atsma en Rimmert hieronder.

Video: Barry Atsma blij dat broer Rimmert herstelt van zware longontsteking Barry Atsma is heel erg blij dat het weer beter gaat met zijn broer. Rimmert, die syndroom van down heeft, belandde een paar weken geleden op de IC-afdeling met een zware longontsteking. Barry bedankt zorgpersoneelBarry mocht, toen het weer beter ging, een week bij Rimmert op de longafdeling bivakkeren. “Ik heb van dichtbij kunnen zien hoe ongelooflijk goed hij verzorgd is door alle medewerkers van het Vlietland ziekenhuis”, vertelt de acteur, die alle zorgmedewerkers wil bedanken. “Allemaal zulk fantastisch werk en met zo veel liefde, respect en toewijding aan Rimmerts herstel gewerkt.” Bekijk ook Barry Atsma over vriendin Noortje Herlaar: "Ze heeft meer liefde leren kennen" Bekijk deze video » Bekijk de Shownieuws-video van Barry Atsma en Rimmert hieronder.
Entertainment :
Video: Barry Atsma blij dat broer Rimmert herstelt van zware longontsteking
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Barry Atsma blij dat broer Rimmert herstelt van zware longontsteking of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV