Video: K3 maakt liedje Handjes Wassen om Coronavirus tegen te gaan

Video: K3 maakt liedje Handjes Wassen om Coronavirus tegen te gaan

Video: K3 maakt liedje Handjes Wassen om Coronavirus tegen te gaan K3 draagt ook een steentje bij om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De meidengroep heeft de eigen single Handjes Draaien onder handen genomen en aangepast voor deze gelegenheid. Het is Handjes Wassen geworden en in de clip is te zien hoe de dames het nummer vanuit hun eigen huis inzingen, terwijl ze de handen wassen natuurlijk. Bekijk de videoclip van Handjes Wassen van K3 hierboven. DWDD: Pieter Derks met Het leven neemt een looptje met de mens Bekijk deze video » Zangeres Cascada ervaart corona-verschijnselen als normale griep: "Ik voel me goed" Bekijk deze video »
Muziek :
Video: K3 maakt liedje Handjes Wassen om Coronavirus tegen te gaan

K3 draagt ook een steentje bij om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De meidengroep heeft de eigen single Handjes Draaien onder handen genomen en aangepast voor deze gelegenheid. Het is Handjes Wassen geworden en in de clip is te zien hoe de dames het nummer vanuit hun eigen huis inzingen, terwijl ze de handen wassen natuurlijk.

Bekijk de videoclip van Handjes Wassen van K3 hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: K3 maakt liedje Handjes Wassen om Coronavirus tegen te gaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV