OrgelJoke gaat viral met haar vrolijke orgelmuziek tijdens Coronacrisis

OrgelJoke gaat viral met haar vrolijke orgelmuziek tijdens Coronacrisis

OrgelJoke gaat viral met haar vrolijke orgelmuziek tijdens Coronacrisis Er zijn veel influencers die er alles aan doen om hun volgers op te vrolijken. Maar er zijn ook mensen die zonder er erg in te hebben ineens een viral te pakken hebben, zo ook OrgelJoke. Deze 70-jarige dame plaatst elke dag een video op Instagram waarin te zien is dat ze een gezellig liedje op haar orgel speelt. En deze video’s zijn inmiddels een grote hit geworden. Bekijk een optreden van OrgelJoke met Het Kleine Café Aan De Haven in de video hierboven. Surinaamse kolonel Danielle Veira gaat viral: "Ga vooral naar die Tequila Party" Bekijk deze video » Gerda Smit gaat viral met nieuwe coronaversie Alles is weg Bekijk deze video »
Viral :
OrgelJoke gaat viral met haar vrolijke orgelmuziek tijdens Coronacrisis

Er zijn veel influencers die er alles aan doen om hun volgers op te vrolijken. Maar er zijn ook mensen die zonder er erg in te hebben ineens een viral te pakken hebben, zo ook OrgelJoke. Deze 70-jarige dame plaatst elke dag een video op Instagram waarin te zien is dat ze een gezellig liedje op haar orgel speelt. En deze video’s zijn inmiddels een grote hit geworden.

Bekijk een optreden van OrgelJoke met Het Kleine Café Aan De Haven in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op OrgelJoke gaat viral met haar vrolijke orgelmuziek tijdens Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV