Moeder Tijl Beckand schittert in Quarantaine TV: ‘Wil je mijn poesje zien?’

Moeder Tijl Beckand schittert in Quarantaine TV: ‘Wil je mijn poesje zien?’

Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer hebben samen de online show Quarantaine TV opgestart. Zij zitten tijdens de Coronacrisis allemaal thuis en willen daarom wat entertainment brengen voor iedereen die ook in quarantaine zit.

Alleen kuif moeder Tijl in beeld
Niemand minder dan de moeder van Tijl steelt in de nieuwste aflevering de show. Zij vierde haar 80e verjaardag en mocht daarom ook meedoen via een live videoverbinding. Het wordt een nogal hilarische vertoning, aangezien ze eerst de grootste moeite heeft om zichzelf in beeld te krijgen, en vervolgens vraagt of de jongens haar poesje willen zien…

Bekijk de video van Quarantaine TV hieronder, vanaf minuut 7 komt de moeder van Tijl Beckand in beeld.

Moeder Tijl Beckand schittert in Quarantaine TV: ‘Wil je mijn poesje zien?’ Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer hebben samen de online show Quarantaine TV opgestart. Zij zitten tijdens de Coronacrisis allemaal thuis en willen daarom wat entertainment brengen voor iedereen die ook in quarantaine zit. Bekijk ook Jinek gemist? Tijl Beckand bezorgt kijkers hoop en humor met Quarantaine TV Bekijk deze video » Alleen kuif moeder Tijl in beeldNiemand minder dan de moeder van Tijl steelt in de nieuwste aflevering de show. Zij vierde haar 80e verjaardag en mocht daarom ook meedoen via een live videoverbinding. Het wordt een nogal hilarische vertoning, aangezien ze eerst de grootste moeite heeft om zichzelf in beeld te krijgen, en vervolgens vraagt of de jongens haar poesje willen zien… Bekijk de video van Quarantaine TV hieronder, vanaf minuut 7 komt de moeder van Tijl Beckand in beeld.
Entertainment :
Moeder Tijl Beckand schittert in Quarantaine TV: ‘Wil je mijn poesje zien?’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Moeder Tijl Beckand schittert in Quarantaine TV: ‘Wil je mijn poesje zien?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV