Voorzitter Openbaar Vervoer: "90% minder reizigers, maar 500.000 mensen hebben ons nodig"

Voorzitter Openbaar Vervoer: "90% minder reizigers, maar 500.000 mensen hebben ons nodig"

De dienstregeling van trams, metro’s en treinen is sinds begin deze week gewijzigd. Pedro Peters, voorzitter van de branchevereniging Openbaar Vervoer, vertelt hoe stil het is in het OV: "Zo' 90 % minder reizigers waren er op een normale dinsdag."

"Je kunt goed op 1,5 meter afstand zitten"
Pedro: "We merken dat de meeste klanten zich heel goed aan de afspraken houden. De voertuigen zijn erg leeg, dus je kunt goed op een afstand zitten van 1,5 meter. We moeten en we zullen blijven rijden, ookal zijn er 90 % minder reizigers weg en zijn er toch nog steeds 500.000 mensen per dag die ons nodig hebben", aldus Pedro.

Bekijk hieronder het interview met voorzitter van de branchevereniging Openbaar Vervoer Pedro Peters.

Voorzitter Openbaar Vervoer: "90% minder reizigers, maar 500.000 mensen hebben ons nodig" De dienstregeling van trams, metro’s en treinen is sinds begin deze week gewijzigd. Pedro Peters, voorzitter van de branchevereniging Openbaar Vervoer, vertelt hoe stil het is in het OV: "Zo' 90 % minder reizigers waren er op een normale dinsdag." "Je kunt goed op 1,5 meter afstand zitten"Pedro: "We merken dat de meeste klanten zich heel goed aan de afspraken houden. De voertuigen zijn erg leeg, dus je kunt goed op een afstand zitten van 1,5 meter. We moeten en we zullen blijven rijden, ookal zijn er 90 % minder reizigers weg en zijn er toch nog steeds 500.000 mensen per dag die ons nodig hebben", aldus Pedro. Bekijk hieronder het interview met voorzitter van de branchevereniging Openbaar Vervoer Pedro Peters.
Nieuws :
Voorzitter Openbaar Vervoer: "90% minder reizigers, maar 500.000 mensen hebben ons nodig"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorzitter Openbaar Vervoer: "90% minder reizigers, maar 500.000 mensen hebben ons nodig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV