Ellen DeGeneres verveelt zich kapot in quarantaine: legpuzzel mislukt volledig

Ellen DeGeneres verveelt zich kapot in quarantaine: legpuzzel mislukt volledig

Ellen DeGeneres kwam deze week in het nieuws omdat ze door (ex-)werknemers werd neergezet als één van de gemeenste mensen ter wereld, maar de Amerikaanse talkshowhost lijkt zich daar weinig van aan te trekken. Ook zij zit in quarantaine vanwege het coronavirus, maar ze verveelt zich stierlijk.

Ellen DeGeneres verveelt zich kapot in quarantaine: legpuzzel mislukt volledig Ellen DeGeneres kwam deze week in het nieuws omdat ze door (ex-)werknemers werd neergezet als één van de gemeenste mensen ter wereld, maar de Amerikaanse talkshowhost lijkt zich daar weinig van aan te trekken. Ook zij zit in quarantaine vanwege het coronavirus, maar ze verveelt zich stierlijk. PuzzelDeGeneres doet niet haar best om de negatieve berichten over haar te ontkrachten, maar in plaats daarvan laat ze haar volgers zien dat ze zichzelf probeert te vermaken in huis. Zo heeft ze een enorme legpuzzel aangeschaft, maar het voltooien van die puzzel heeft nogal wat voeten in de aarde. Een aantal uren later is ze nog geen steek opgeschoten. Bekijk de video van Ellen DeGeneres hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Hans Klok moet inpakken vanwege stop talkshow Ellen Bekijk deze video » Video: Alec Baldwin kidnapt Ellen DeGeneres en neemt talkshow over Bekijk deze video »
Entertainment :
Ellen DeGeneres verveelt zich kapot in quarantaine: legpuzzel mislukt volledig

Puzzel
DeGeneres doet niet haar best om de negatieve berichten over haar te ontkrachten, maar in plaats daarvan laat ze haar volgers zien dat ze zichzelf probeert te vermaken in huis. Zo heeft ze een enorme legpuzzel aangeschaft, maar het voltooien van die puzzel heeft nogal wat voeten in de aarde. Een aantal uren later is ze nog geen steek opgeschoten.

Bekijk de video van Ellen DeGeneres hierboven.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ellen DeGeneres verveelt zich kapot in quarantaine: legpuzzel mislukt volledig of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV