Bondfilm Tomorrow Never Dies donderdag te zien bij RTL 7

Bondfilm Tomorrow Never Dies donderdag te zien bij RTL 7

Bondfilm Tomorrow Never Dies donderdag te zien bij RTL 7 In de Bondfilm Tomorrow Never Dies wil een doorgedraaide mediamagnaat een oorlog ontketenen om zijn imperium uit te breiden. James Bond, gespeeld door Pierce Brosnan, moet hem stoppen. Derde wereldoorlogBonds tegenstander is mediamagnaat Elliot Carver (Jonathan Pryce) hij wil een wereldwijd media-imperium opzetten en is bereid de Derde Wereldoorlog te ontketenen om dat te bewerkstelligen. Bekijk hierboven de trailer van Tomorrow Never Dies. Vanavond, donderdag 26 maart, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Bekijk ook Release James Bond-film No Time to Die uitgesteld tot november i.v.m. coronavirus Bekijk deze video »
Film :
Bondfilm Tomorrow Never Dies donderdag te zien bij RTL 7

In de Bondfilm Tomorrow Never Dies wil een doorgedraaide mediamagnaat een oorlog ontketenen om zijn imperium uit te breiden. James Bond, gespeeld door Pierce Brosnan, moet hem stoppen.

Derde wereldoorlog
Bonds tegenstander is mediamagnaat Elliot Carver (Jonathan Pryce) hij wil een wereldwijd media-imperium opzetten en is bereid de Derde Wereldoorlog te ontketenen om dat te bewerkstelligen.

Bekijk hierboven de trailer van Tomorrow Never Dies. Vanavond, donderdag 26 maart, om 20:29 uur te zien bij RTL 7.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bondfilm Tomorrow Never Dies donderdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV