De TV Kantine: Carlo Boszhard doet perfecte imitatie Marc-Marie Huijbregts

De TV Kantine: Carlo Boszhard doet perfecte imitatie Marc-Marie Huijbregts

De TV Kantine: Carlo Boszhard doet perfecte imitatie Marc-Marie Huijbregts Na ruim tien seizoenen De TV Kantine is het wel duidelijk: Carlo Boszhard kan bijna elke bekende Nederlander nadoen. In de aflevering van vanavond (26 maart) laat hij zien ook een perfecte imitatie van DWDD-tafelheer Marc-Marie Huijbregts in huis te hebben. Omdat De wereld draait door morgen voor het laatst te zien is, wordt de talkshow nog even flink op de hak genomen door De TV Kantine. Bekijk het fragment uit De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook TV-Kantine maakt DWDD belachelijk met Matthijs van Nieuwkerk: ‘Een lach of een traan?’ Bekijk deze video » TV Kantine: Matthijs van Nieuwkerk kan supersnel praten in De Wereld Draait Doorrr Bekijk deze video »
TV :
De TV Kantine: Carlo Boszhard doet perfecte imitatie Marc-Marie Huijbregts

Na ruim tien seizoenen De TV Kantine is het wel duidelijk: Carlo Boszhard kan bijna elke bekende Nederlander nadoen. In de aflevering van vanavond (26 maart) laat hij zien ook een perfecte imitatie van DWDD-tafelheer Marc-Marie Huijbregts in huis te hebben. Omdat De wereld draait door morgen voor het laatst te zien is, wordt de talkshow nog even flink op de hak genomen door De TV Kantine.

Bekijk het fragment uit De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: Carlo Boszhard doet perfecte imitatie Marc-Marie Huijbregts of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV