Angela de Jong: "Optreden André van Duin is mooiste moment uit 15 jaar DWDD"

Angela de Jong: "Optreden André van Duin is mooiste moment uit 15 jaar DWDD"

Morgen (vrijdag 27 maart) is de allerlaatste aflevering van De wereld draait door te zien op NPO 1. Na vijftien jaar valt het doek voor de populaire talkshow en ook tv-criticus Angela de Jong gaat het programma missen. "Ze hebben alles gedaan wat nooit scoorde op televisie."

Tekst gaat door onder video's.


Bekijk ook


André van Duin
Aan het begin van het gesprek laat De Jong eerst haar favoriete fragment van de afgelopen week zien, en dat komt ook uit De wereld draait door: het ontroerende optreden van André van Duin, die 'La Bohème' zingt. Ze noemt het zelfs haar favoriete moment uit vijftien jaar DWDD. Sowieso vindt ze dat de afgelopen weken fantastisch waren: "Ze zijn deze weken zó goed bezig, dat is zó ontzettend knap."

Bekijk het gesprek met Angela de Jong over het einde van De wereld draait door hieronder.

Angela de Jong: "Optreden André van Duin is mooiste moment uit 15 jaar DWDD" Morgen (vrijdag 27 maart) is de allerlaatste aflevering van De wereld draait door te zien op NPO 1. Na vijftien jaar valt het doek voor de populaire talkshow en ook tv-criticus Angela de Jong gaat het programma missen. "Ze hebben alles gedaan wat nooit scoorde op televisie." Tekst gaat door onder video's. Bekijk ook Nico Dijkshoorn voor de laatste keer bij DWDD: 'Ik wil je bedanken, Matthijs' Bekijk deze video » Danny Vera zingt Hold On And Let Go bij DWDD: Podium van de Gedeelde Smart Bekijk deze video » André van DuinAan het begin van het gesprek laat De Jong eerst haar favoriete fragment van de afgelopen week zien, en dat komt ook uit De wereld draait door: het ontroerende optreden van André van Duin, die 'La Bohème' zingt. Ze noemt het zelfs haar favoriete moment uit vijftien jaar DWDD. Sowieso vindt ze dat de afgelopen weken fantastisch waren: "Ze zijn deze weken zó goed bezig, dat is zó ontzettend knap." Bekijk het gesprek met Angela de Jong over het einde van De wereld draait door hieronder.
TV :
Angela de Jong: "Optreden André van Duin is mooiste moment uit 15 jaar DWDD"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Optreden André van Duin is mooiste moment uit 15 jaar DWDD" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV