Leuk: Chantal Janzen deelt gezinsgeluk vanuit de tuin, bekijk de beelden

Leuk: Chantal Janzen deelt gezinsgeluk vanuit de tuin, bekijk de beelden

Leuk: Chantal Janzen deelt gezinsgeluk vanuit de tuin, bekijk de beelden Chantal Janzen deelt donderdagmiddag haar gezinsgeluk op Instagram, dit doet ze door middel van kleine filmpjes waarin te zien is hoe de kleine mannen spelen op het gras. Kleine Bobby doet ook iets stouts. Hij stopt de Gucci sok van Chantal in de vuilniszak: "Nee niet in de vuilniszak", zegt ze snel. Bekijk hierboven de video van Chantal en haar mannen in de tuin. Bekijk ook Video: Chantal Janzen en zoontje Bobby doen groetjes aan iedereen die thuis zit Bekijk deze video » Video: Chantal Janzen en manlief Marco Geeratz maken zoontje bang Bekijk deze video »
Entertainment :
Leuk: Chantal Janzen deelt gezinsgeluk vanuit de tuin, bekijk de beelden

Chantal Janzen deelt donderdagmiddag haar gezinsgeluk op Instagram, dit doet ze door middel van kleine filmpjes waarin te zien is hoe de kleine mannen spelen op het gras. Kleine Bobby doet ook iets stouts. Hij stopt de Gucci sok van Chantal in de vuilniszak: "Nee niet in de vuilniszak", zegt ze snel.

Bekijk hierboven de video van Chantal en haar mannen in de tuin.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Leuk: Chantal Janzen deelt gezinsgeluk vanuit de tuin, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV