RTL Boulevard: coronavirus zorgt voor gevaarlijke situatie in gevangenissen

RTL Boulevard: coronavirus zorgt voor gevaarlijke situatie in gevangenissen

RTL Boulevard: coronavirus zorgt voor gevaarlijke situatie in gevangenissen Door het coronavirus lopen ook de spanningen in de Nederlandse gevangenissen flink op. Gevangenen hebben nu geen enkele vrijheid meer en ook strafrechtadvocaten wordt de toegang tot de gevangenissen ontzegd. Dergelijke situaties hebben in het buitenland al geleid tot heftige rellen. Is dat in Nederland ook mogelijk? Volgens Peter R. de Vries wordt de toestand in ieder geval steeds zorgwekkender. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Peter R. de Vries over coronavirus: "Mensen op strand zijn niet asociaal" Bekijk deze video » Peter R. de Vries vindt het belachelijk dat kerkdiensten gewoon doorgaan Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: coronavirus zorgt voor gevaarlijke situatie in gevangenissen

Door het coronavirus lopen ook de spanningen in de Nederlandse gevangenissen flink op. Gevangenen hebben nu geen enkele vrijheid meer en ook strafrechtadvocaten wordt de toegang tot de gevangenissen ontzegd. Dergelijke situaties hebben in het buitenland al geleid tot heftige rellen. Is dat in Nederland ook mogelijk? Volgens Peter R. de Vries wordt de toestand in ieder geval steeds zorgwekkender.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: coronavirus zorgt voor gevaarlijke situatie in gevangenissen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV