RTL Boulevard: ook bedrijven van BN'ers in de problemen door coronavirus

RTL Boulevard: ook bedrijven van BN'ers in de problemen door coronavirus

RTL Boulevard: ook bedrijven van BN'ers in de problemen door coronavirus Als je denkt dat bekende Nederlanders de dans ontspringen voor de gevolgen van het coronavirus, heb je het mis: ook winkels van BN'ers verkeren opeens in zwaar financieel weer door de crisis. Zo vertellen onder meer Moïse Trustfull, Kimberley Klaver en Jandino Asporaat dat het lastig is om in deze tijden de zaak boven water te houden. Nikkie Plessen licht de situatie verder toe. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook NOS Stories: Deurbeleid winkels moet verspreiding Coronavirus tegengaan Bekijk deze video » Tentenatelier heeft plotseling veel werk door corona: "Waanzinnig druk, door tentglas" Bekijk deze video »
Show :
RTL Boulevard: ook bedrijven van BN'ers in de problemen door coronavirus

Als je denkt dat bekende Nederlanders de dans ontspringen voor de gevolgen van het coronavirus, heb je het mis: ook winkels van BN'ers verkeren opeens in zwaar financieel weer door de crisis. Zo vertellen onder meer Moïse Trustfull, Kimberley Klaver en Jandino Asporaat dat het lastig is om in deze tijden de zaak boven water te houden. Nikkie Plessen licht de situatie verder toe.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: ook bedrijven van BN'ers in de problemen door coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV