Terugkijken: debat Tweede Kamer over coronacrisis

Terugkijken: debat Tweede Kamer over coronacrisis

Terugkijken: debat <em>Tweede Kamer</em> over coronacrisis Vandaag werd er in de Tweede Kamer opnieuw stevig gedebatteerd over de coronacrisis. Het betekende de vuurdoop voor Hugo de Jonge, die de taken van minister Bruno Bruins deels overnam en nu persoonlijk verantwoordelijk is voor de coronacrisis. Lege zaalOpnieuw werd er gedebatteerd in een vrijwel lege Tweede Kamer, maar alle kopstukken waren wél aanwezig. Zo was er halverwege de middag nog een flinke clinch tussen Rob Jetten van D66 en Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Het grootste deel van het debat werd er echter inhoudelijk gedebatteerd over de strategie en de plannen van het kabinet, die door velen werden gesteund. Kijk hierboven het debat in de Tweede Kamer van donderdag 26 maart terug. Bekijk ook Minister Bruno Bruins bedolven onder steun: "Ik heb diep respect voor hem" Bekijk deze video » Terugkijken: Nieuwe maatregelen coronavirus en aftreden Bruno Bruins Bekijk deze video »
Politiek :
Terugkijken: debat Tweede Kamer over coronacrisis

Vandaag werd er in de Tweede Kamer opnieuw stevig gedebatteerd over de coronacrisis. Het betekende de vuurdoop voor Hugo de Jonge, die de taken van minister Bruno Bruins deels overnam en nu persoonlijk verantwoordelijk is voor de coronacrisis.

Lege zaal
Opnieuw werd er gedebatteerd in een vrijwel lege Tweede Kamer, maar alle kopstukken waren wél aanwezig. Zo was er halverwege de middag nog een flinke clinch tussen Rob Jetten van D66 en Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Het grootste deel van het debat werd er echter inhoudelijk gedebatteerd over de strategie en de plannen van het kabinet, die door velen werden gesteund.

Kijk hierboven het debat in de Tweede Kamer van donderdag 26 maart terug.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: debat Tweede Kamer over coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV