DWDD: Vader en broer over hoe het nu gaat met Abdelhak Nouri

DWDD: Vader en broer over hoe het nu gaat met Abdelhak Nouri

DWDD: Vader en broer over hoe het nu gaat met Abdelhak Nouri Het is alweer een tijd geleden dat de Ajax-speler Abdelhak Nouri een hartstilstand kreeg op het veld. Bij De Wereld Draait Door waren vader Mohammed en broer Abderrahim te gast. Ze vertelden over hoe het nu gaat met de voetballer. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. De TV Kantine: Carlo Boszhard doet perfecte imitatie Marc-Marie Huijbregts Bekijk deze video » Angela de Jong: "Optreden André van Duin is mooiste moment uit 15 jaar DWDD" Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Vader en broer over hoe het nu gaat met Abdelhak Nouri

Het is alweer een tijd geleden dat de Ajax-speler Abdelhak Nouri een hartstilstand kreeg op het veld. Bij De Wereld Draait Door waren vader Mohammed en broer Abderrahim te gast. Ze vertelden over hoe het nu gaat met de voetballer.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Vader en broer over hoe het nu gaat met Abdelhak Nouri of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV