DWDD met een ode aan Abdelhak Nouri: een veelbelovende carrière

DWDD met een ode aan Abdelhak Nouri: een veelbelovende carrière

DWDD met een ode aan Abdelhak Nouri: een veelbelovende carrière Abdelhak Nouri kreeg een tijd geleden een hartstilstand. De Ajax-speler werd gereanimeerd maar hield hier blijvende schade van over. Bij De Wereld Draait Door waren zijn vader en zijn broer te gast. Ook werden er beelden getoond van een jonge Abdelhak Nouri. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
DWDD met een ode aan Abdelhak Nouri: een veelbelovende carrière

Abdelhak Nouri kreeg een tijd geleden een hartstilstand. De Ajax-speler werd gereanimeerd maar hield hier blijvende schade van over. Bij De Wereld Draait Door waren zijn vader en zijn broer te gast. Ook werden er beelden getoond van een jonge Abdelhak Nouri.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD met een ode aan Abdelhak Nouri: een veelbelovende carrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV