Ali B en Douwe Bob zingen een ode aan Abdelhak Nouri: Nummer 34

Ali B en Douwe Bob zingen een ode aan Abdelhak Nouri: Nummer 34

<em>Ali B en Douwe Bob</em> zingen een ode aan Abdelhak Nouri: <em>Nummer 34</em> Het is alweer een tijd geleden dat Abdelhak Nouri een hartstilstand kreeg op het veld. Hij hield hier blijvende schade aan over. Tijdens De Wereld Draait Door brachten Ali B en Douwe Bob een muzikale ode aan de jonge voetballer, getiteld Nummer 34. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD: Vader en broer over hoe het nu gaat met Abdelhak Nouri Bekijk deze video » DWDD met een ode aan Abdelhak Nouri: een veelbelovende carrière Bekijk deze video »
Muziek :
Ali B en Douwe Bob zingen een ode aan Abdelhak Nouri: Nummer 34

Het is alweer een tijd geleden dat Abdelhak Nouri een hartstilstand kreeg op het veld. Hij hield hier blijvende schade aan over. Tijdens De Wereld Draait Door brachten Ali B en Douwe Bob een muzikale ode aan de jonge voetballer, getiteld Nummer 34.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ali B en Douwe Bob zingen een ode aan Abdelhak Nouri: Nummer 34 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier