Undercover in Nederland: Collega wordt voor 30.000 euro opgelicht

Undercover in Nederland: Collega wordt voor 30.000 euro opgelicht

<em>Undercover in Nederland:</em> Collega wordt voor 30.000 euro opgelicht Bij Undercover in Nederland besteedde Alberto Stegeman aandacht aan zaak waarbij een vrouw slachtoffer was geworden van oplichting door haar collega. Het slachtoffer werd voor 30.000 euro opgelicht. Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv. Undercover in Nederland: Politiehonden mishandeld door hun trainer Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Franz vlucht van Alberto Stegeman: 'Flikker op!' Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: Collega wordt voor 30.000 euro opgelicht

Bij Undercover in Nederland besteedde Alberto Stegeman aandacht aan zaak waarbij een vrouw slachtoffer was geworden van oplichting door haar collega. Het slachtoffer werd voor 30.000 euro opgelicht.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Collega wordt voor 30.000 euro opgelicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen