Undercover in Nederland: Marktplaats-oplichter blijft mensen oplichten

Undercover in Nederland: Marktplaats-oplichter blijft mensen oplichten

<em>Undercover in Nederland:</em> Marktplaats-oplichter blijft mensen oplichten Tijdens Undercover in Nederland werd er aandacht besteed aan een zaak van een Marktplaats-oplichter. Ondanks het feit dat er al een vonnis lag, gaat de oplichtster onder verschillende namen door. Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv. Undercover in Nederland: Politiehonden mishandeld door hun trainer Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Collega wordt voor 30.000 euro opgelicht Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: Marktplaats-oplichter blijft mensen oplichten

Tijdens Undercover in Nederland werd er aandacht besteed aan een zaak van een Marktplaats-oplichter. Ondanks het feit dat er al een vonnis lag, gaat de oplichtster onder verschillende namen door.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Marktplaats-oplichter blijft mensen oplichten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen