DWDD: Frenkie de Jong, Donny van de Beek en broer Mo over Abdelhak Nouri

DWDD: Frenkie de Jong, Donny van de Beek en broer Mo over Abdelhak Nouri

<em>DWDD:</em> Frenkie de Jong, Donny van de Beek en broer Mo over <em>Abdelhak Nouri</em> Bij De Wereld Draait Door werd er aandacht besteed aan Abelhak Nouri. De Ajax-speler kreeg een tijd geleden aan hartstilstand op het veld. Hier hield hij blijvende schade aan over. Zijn broer Mo en zijn teamgenoten Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Steven Bergwijn praten over hem. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD met een ode aan Abdelhak Nouri: een veelbelovende carrière Bekijk deze video » Ali B en Douwe Bob zingen een ode aan Abdelhak Nouri: Nummer 34 Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Frenkie de Jong, Donny van de Beek en broer Mo over Abdelhak Nouri

Bij De Wereld Draait Door werd er aandacht besteed aan Abelhak Nouri. De Ajax-speler kreeg een tijd geleden aan hartstilstand op het veld. Hier hield hij blijvende schade aan over. Zijn broer Mo en zijn teamgenoten Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Steven Bergwijn praten over hem.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Frenkie de Jong, Donny van de Beek en broer Mo over Abdelhak Nouri of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier