Op1: 'Tekort aan coronatesten werd veroorzaakt door fabrikant Roche'

Op1: 'Tekort aan coronatesten werd veroorzaakt door fabrikant Roche'

Op1: 'Tekort aan coronatesten werd veroorzaakt door fabrikant Roche' Veel Nederlandse laboratoria kopen coronatests van fabrikant Roche. Echter stelt de fabrikant dat de vraag te groot is. Dit veroorzaakte een tekort. Onderzoeksjournalist Eelke van Ark vertelt bij Op1 over de situatie. "Het probleem is dat Roche maar 30% van de bestellingen levert. Dit heeft een flinke impact op onze mogelijkheid om te testen." Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Donderdag bij Op1: o.a. Raymond Knops, Jean Dohmen en de 16-jarige Sheraz Bekijk deze video » Op1: Eerste debat corona-minister Hugo de Jonge 'was moeizaam' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: 'Tekort aan coronatesten werd veroorzaakt door fabrikant Roche'

Veel Nederlandse laboratoria kopen coronatests van fabrikant Roche. Echter stelt de fabrikant dat de vraag te groot is. Dit veroorzaakte een tekort. Onderzoeksjournalist Eelke van Ark vertelt bij Op1 over de situatie. "Het probleem is dat Roche maar 30% van de bestellingen levert. Dit heeft een flinke impact op onze mogelijkheid om te testen."

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: 'Tekort aan coronatesten werd veroorzaakt door fabrikant Roche' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV