Bijzonder! Pentatonix gaat viral met 8D-nummer, met Billie Eilish

Bijzonder! Pentatonix gaat viral met 8D-nummer, met Billie Eilish

Een erg bijzonder nummer van de Amerikaanse groep Pentatonix gaat momenteel viral op sociale media. Opvallend is dat het nummer totaal anders klinkt wanneer je het luistert via een koptelefoon, wat echt noodzakelijk is om het bijzondere effect te kunnen horen.

Bijzonder! Pentatonix gaat viral met 8D-nummer, met Billie Eilish Een erg bijzonder nummer van de Amerikaanse groep Pentatonix gaat momenteel viral op sociale media. Opvallend is dat het nummer totaal anders klinkt wanneer je het luistert via een koptelefoon, wat echt noodzakelijk is om het bijzondere effect te kunnen horen. UniekHet gaat hier om de zogenaamde 8D-technology, waardoor je het nummer niet alleen in stereo hoort maar ook met je hersenen en buiten je hoofd om. Dat klinkt wellicht raar maar je komt er vanzelf achter wanneer je het probeert. Het is echt een unieke en nieuwe manier van muziek beluisteren. Dus zet die koptelefoon op en luister hierboven naar het nummer van Pentatonix, met vocals van niemand minder dan Billie Eilish. Bekijk ook NOS Stories: Billie Eilish volop gesteund na uitkleden als statement tegen bodyshaming Bekijk deze video » ZIEN! Onherkenbare Madonna meet temperatuur op in quarantaine Bekijk deze video »
Viral :
Bijzonder! Pentatonix gaat viral met 8D-nummer, met Billie Eilish

Uniek
Het gaat hier om de zogenaamde 8D-technology, waardoor je het nummer niet alleen in stereo hoort maar ook met je hersenen en buiten je hoofd om. Dat klinkt wellicht raar maar je komt er vanzelf achter wanneer je het probeert. Het is echt een unieke en nieuwe manier van muziek beluisteren. Dus zet die koptelefoon op en luister hierboven naar het nummer van Pentatonix, met vocals van niemand minder dan Billie Eilish.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder! Pentatonix gaat viral met 8D-nummer, met Billie Eilish of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV