Op1: Raymond Knops over de brief voor burgemeesters over coronavirus

Op1: Raymond Knops over de brief voor burgemeesters over coronavirus

Op1: <em>Raymond Knops</em> over de brief voor burgemeesters over coronavirus Minister van Binnenlandse Zaken Raymond Knops schreef een brief aan alle burgemeesters in Nederland. Hij wil ze helpen bij hun moeilijke taken in deze periode. "Ze worden gevraagd om nationaal beleid uit te voeren, maar ze hebben tegelijk te maken met mensen die ernstig ziek worden." Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: 'Tekort aan coronatesten werd veroorzaakt door fabrikant Roche' Bekijk deze video » Op1: Tweede Kamerleden boos op fabrikant coronatests Roche Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Raymond Knops over de brief voor burgemeesters over coronavirus

Minister van Binnenlandse Zaken Raymond Knops schreef een brief aan alle burgemeesters in Nederland. Hij wil ze helpen bij hun moeilijke taken in deze periode. "Ze worden gevraagd om nationaal beleid uit te voeren, maar ze hebben tegelijk te maken met mensen die ernstig ziek worden."

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Raymond Knops over de brief voor burgemeesters over coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen