Op1: 'Het land moet niet alleen bestuurd worden door virologische inzichten'

Op1: 'Het land moet niet alleen bestuurd worden door virologische inzichten'

Op1: 'Het land moet niet alleen bestuurd worden door virologische inzichten' Hans de Boer, voorzitter van de VNO-NCW, vindt de cijfers die het CPB publiceerde niet verrassend. Hij denkt dat er er economen ingezet moeten worden om de impact van de crisis te verkleinen. "Het land moet niet alleen bestuurd worden door virologische inzichten, maar ook door sociale en economische inzichten", vertelt hij. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Tweede Kamerleden boos op fabrikant coronatests Roche Bekijk deze video » Op1: Raymond Knops over de brief voor burgemeesters over coronavirus Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: 'Het land moet niet alleen bestuurd worden door virologische inzichten'

Hans de Boer, voorzitter van de VNO-NCW, vindt de cijfers die het CPB publiceerde niet verrassend. Hij denkt dat er er economen ingezet moeten worden om de impact van de crisis te verkleinen. "Het land moet niet alleen bestuurd worden door virologische inzichten, maar ook door sociale en economische inzichten", vertelt hij.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: 'Het land moet niet alleen bestuurd worden door virologische inzichten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV