Slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 14 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 14 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Flikken Maastricht seizoen 14

Flikken Maastricht Vanavond is de laatste aflevering van het veertiende seizoen van de misdaadserie Flikken Maastricht. De spanning van de afgelopen weken komt tot een hoogtepunt. MarionVoor Marion wordt het duidelijk dat haar zus meer plannen had. Het zijn plannen die voor Marions ontslag kunnen zorgen. ComputerhackWolfs en Eva willen tegelijkertijd de computerhack van Lies tegen haar keren. Met hulp van Larry zien ze alles wat op Lies' computer gebeurt. Zo ontdekken ze het huis waar de meisjes verblijven die verscheept zullen worden naar het Midden-Oosten en kunnen ze in actie komen. Maar... zijn ze op tijd? Nieuw seizoenInmiddels is al bekend dat er een vijftiende seizoen van Flikken Maastricht zal komen.
Uitzending :
Flikken Maastricht

Vanavond is de laatste aflevering van het veertiende seizoen van de misdaadserie Flikken Maastricht. De spanning van de afgelopen weken komt tot een hoogtepunt.

Marion
Voor Marion wordt het duidelijk dat haar zus meer plannen had. Het zijn plannen die voor Marions ontslag kunnen zorgen.

Computerhack
Wolfs en Eva willen tegelijkertijd de computerhack van Lies tegen haar keren. Met hulp van Larry zien ze alles wat op Lies' computer gebeurt. Zo ontdekken ze het huis waar de meisjes verblijven die verscheept zullen worden naar het Midden-Oosten en kunnen ze in actie komen. Maar... zijn ze op tijd?

Nieuw seizoen
Inmiddels is al bekend dat er een vijftiende seizoen van Flikken Maastricht zal komen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Flikken Maastricht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV