Jinek: directeur fabrikant Roche in het nauw: "Recept voor tests staat op internet!"

Jinek: directeur fabrikant Roche in het nauw: "Recept voor tests staat op internet!"

<em>Jinek</em>: directeur fabrikant <em>Roche</em> in het nauw: &quot;Recept voor tests staat op internet!&quot; Esther de Rooij, CEO van Roche Diagnostics Nederland, zat gisteravond bij Jinek om zich te verdedigen tegen het feit dat medicijn-fabrikant Roche de productie van coronatests zou tegenhouden. De Rooij beweert echter dat het recept voor het maken van die tests gewoon op internet staat, dus dat iedereen die kennis van zaken heeft hiermee aan de slag zou kunnen. Bekijk het gesprek met Esther de Rooij in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lodewijk Asscher woedend op fabrikant Roche: "Meer testen spaart levens" Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: directeur fabrikant Roche in het nauw: "Recept voor tests staat op internet!"

Esther de Rooij, CEO van Roche Diagnostics Nederland, zat gisteravond bij Jinek om zich te verdedigen tegen het feit dat medicijn-fabrikant Roche de productie van coronatests zou tegenhouden. De Rooij beweert echter dat het recept voor het maken van die tests gewoon op internet staat, dus dat iedereen die kennis van zaken heeft hiermee aan de slag zou kunnen.

Bekijk het gesprek met Esther de Rooij in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: directeur fabrikant Roche in het nauw: "Recept voor tests staat op internet!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV