Martien Meiland: "Dit gebeurt er met Nadège als wij naar Nederland verhuizen"

Martien Meiland: "Dit gebeurt er met Nadège als wij naar Nederland verhuizen"

Vanuit zijn huis videobelt Paul de Leeuw deze weken met zijn bekende vrienden. Donderdag was Martien Meiland aan de beurt en dat levert uiteraard een gezellige en ietwat chaotische conversatie op. Daarin vertelt hij onder andere over de strenge regels in Frankrijk: "Het protocol is veranderd. Je mag maar tot 12:00 uur naar het dorp, daarna mag je de straat niet meer op."

Martien Meiland: &quot;Dit gebeurt er met <em>Nadège</em> als wij naar Nederland verhuizen&quot; Vanuit zijn huis videobelt Paul de Leeuw deze weken met zijn bekende vrienden. Donderdag was Martien Meiland aan de beurt en dat levert uiteraard een gezellige en ietwat chaotische conversatie op. Daarin vertelt hij onder andere over de strenge regels in Frankrijk: "Het protocol is veranderd. Je mag maar tot 12:00 uur naar het dorp, daarna mag je de straat niet meer op." NadègeEen ander belangrijk punt: veel mensen vragen zich af wat er gaat gebeuren met huishoudster Nadège, wanneer de familie Meiland later dit jaar terugkeert naar Nederland. Martien geeft opheldering: "We hopen dat iemand het Chateau koopt met bedrijf erbij. Op die manier kan Nadège met de inboedel meeverkocht kan worden. Dat zou zij zelf heel prettig vinden." Bekijk de hele video, die De Leeuw op Facebook plaatste, hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur op SBS 6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Beau: "Er komt geen corona-talkshow met Jinek, te duur" Bekijk deze video » Martien Meiland boos op Nadège: "Sinds ze bij kapper is geweest gaat het mis" Bekijk deze video » Maxime Meiland: "Martien doet in zijn eentje boodschappen vanwege strenge regels" Bekijk deze video »
Show :
Martien Meiland: "Dit gebeurt er met Nadège als wij naar Nederland verhuizen"

Nadège
Een ander belangrijk punt: veel mensen vragen zich af wat er gaat gebeuren met huishoudster Nadège, wanneer de familie Meiland later dit jaar terugkeert naar Nederland. Martien geeft opheldering: "We hopen dat iemand het Chateau koopt met bedrijf erbij. Op die manier kan Nadège met de inboedel meeverkocht kan worden. Dat zou zij zelf heel prettig vinden." Bekijk de hele video, die De Leeuw op Facebook plaatste, hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur op SBS 6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland: "Dit gebeurt er met Nadège als wij naar Nederland verhuizen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV