Zangeres Liesbeth List overleden: bekijk optreden 'Pastorale' met Ramses Shaffy

Zangeres Liesbeth List overleden: bekijk optreden 'Pastorale' met Ramses Shaffy

Zangeres Liesbeth List is op 78-jarige leeftijd overleden. Ze is in Nederland vooral bekend vanwege haar vele samenwerkingen met Ramses Shaffy, waarvan het lied 'Pastorale' waarschijnlijk het bekendst was.

Zangeres <em>Liesbeth List</em> overleden: bekijk optreden 'Pastorale' met Ramses Shaffy Zangeres Liesbeth List is op 78-jarige leeftijd overleden. Ze is in Nederland vooral bekend vanwege haar vele samenwerkingen met Ramses Shaffy, waarvan het lied 'Pastorale' waarschijnlijk het bekendst was. SolohitsNaast haar samenwerkingen met Ramses Shaffy, die ook de nummers 'Shaffy Cantate' en 'Laat Me/Vivre' opleverden, had List ook enkele solohits. 'Te veel te vaak' (1974) was daarvan de grootste; hiermee haalde ze de elfde plaats in de Top 40. Ook met 'Victoria' (1970) scoorde ze een flinke hit. List had ook een succesvolle musical- en theatercarrière. Bekijk hierboven een live-optreden van Liesbeth List en Ramses Shaffy met 'Pastorale'. Bekijk ook Ramses Shaffy-special DWDD: Maarten Heijmans zingt Laat me Bekijk deze video » Sjors van der Panne brengt ode aan zorgpersoneel: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder Bekijk deze video »
Nieuws :
Zangeres Liesbeth List overleden: bekijk optreden 'Pastorale' met Ramses Shaffy

Solohits
Naast haar samenwerkingen met Ramses Shaffy, die ook de nummers 'Shaffy Cantate' en 'Laat Me/Vivre' opleverden, had List ook enkele solohits. 'Te veel te vaak' (1974) was daarvan de grootste; hiermee haalde ze de elfde plaats in de Top 40. Ook met 'Victoria' (1970) scoorde ze een flinke hit. List had ook een succesvolle musical- en theatercarrière.

Bekijk hierboven een live-optreden van Liesbeth List en Ramses Shaffy met 'Pastorale'.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Liesbeth List overleden: bekijk optreden 'Pastorale' met Ramses Shaffy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV