Zien: Liesbeth List met Alderliefste & Ramses Shaffy - Laat Me / Vivre

Zien: Liesbeth List met Alderliefste & Ramses Shaffy - Laat Me / Vivre

Zien: <em>Liesbeth List</em> met Alderliefste &amp; <em>Ramses Shaff</em>y - Laat Me / Vivre Op momenten dat grote namen uit de muziekgeschiedenis ons ontvallen, zoals nu het geval is met Liesbeth List, grijpen we graag terug naar de bijzondere liedjes uit hun oeuvre. In 2005 nam List een speciale Nederlands-Franstalige versie op van het bekende Ramses Shaffy-nummer Laat me. Ook haar grote vriend Shaffy en de band Alderliefste zijn te zien en horen in de videoclip, die je hierboven kunt zien. Bekijk ook Zangeres Liesbeth List overleden: bekijk optreden 'Pastorale' met Ramses Shaffy Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Liesbeth List met Alderliefste & Ramses Shaffy - Laat Me / Vivre

Op momenten dat grote namen uit de muziekgeschiedenis ons ontvallen, zoals nu het geval is met Liesbeth List, grijpen we graag terug naar de bijzondere liedjes uit hun oeuvre. In 2005 nam List een speciale Nederlands-Franstalige versie op van het bekende Ramses Shaffy-nummer Laat me. Ook haar grote vriend Shaffy en de band Alderliefste zijn te zien en horen in de videoclip, die je hierboven kunt zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Liesbeth List met Alderliefste & Ramses Shaffy - Laat Me / Vivre of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV