Beelden van de laatste aflevering van Flikken Maastricht seizoen 14

Beelden van de laatste aflevering van Flikken Maastricht seizoen 14

Beelden van de laatste aflevering van <em>Flikken Maastricht</em> seizoen 14 Vrijdag 27 maart is de seizoensfinale van Flikken Maastricht seizoen 14. Wolfs en Eva gaan op zoek naar de meisjes die worden vastgehouden voor mensenhandel. In de eerste beelden van deze aflevering is te zien dat het spannend wordt of ze opgemerkt worden of niet. Inmiddels is een vijftiende seizoen van Flikken Maastricht al aangekondigd. Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop iedere aflevering van Flikken Maastricht terugkijken via Gids.tv. Bekijk de nieuwe trailer van Flikken Maastricht seizoen 14 Bekijk deze video » 150e aflevering Flikken Maastricht: Jubileum video Bekijk deze video »
TV :
Beelden van de laatste aflevering van Flikken Maastricht seizoen 14

Vrijdag 27 maart is de seizoensfinale van Flikken Maastricht seizoen 14. Wolfs en Eva gaan op zoek naar de meisjes die worden vastgehouden voor mensenhandel. In de eerste beelden van deze aflevering is te zien dat het spannend wordt of ze opgemerkt worden of niet. Inmiddels is een vijftiende seizoen van Flikken Maastricht al aangekondigd.

Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop iedere aflevering van Flikken Maastricht terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beelden van de laatste aflevering van Flikken Maastricht seizoen 14 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV