Eerste beelden In de voetsporen van de Bevrijding op NPO 2

Eerste beelden In de voetsporen van de Bevrijding op NPO 2

Eerste beelden <em>In de voetsporen van de Bevrijding</em> op NPO 2 In de nieuwe documentaireserie In de voetsporen van de Bevrijding van Omroep MAX volgt presentator Philip Freriks het spoor van de bevrijders, die een einde maakten aan de Duitse bezetting. Lees hier meer over In de voetsporen van de Bevrijding en bekijk de eerste beelden van het programma hierboven. In de voetsporen van de bevrijding is vanaf zaterdag 28 maart wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van In de voetsporen van de bevrijding terugkijken bij Gids.tv. Het concentratiekamp Auschwitz werd 75 jaar geleden bevrijd Bekijk deze video » Op1: Lex Uiting zingt live zijn bevrijdingslied Danse Ôs Vreej Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden In de voetsporen van de Bevrijding op NPO 2

In de nieuwe documentaireserie In de voetsporen van de Bevrijding van Omroep MAX volgt presentator Philip Freriks het spoor van de bevrijders, die een einde maakten aan de Duitse bezetting. Lees hier meer over In de voetsporen van de Bevrijding en bekijk de eerste beelden van het programma hierboven.

In de voetsporen van de bevrijding is vanaf zaterdag 28 maart wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van In de voetsporen van de bevrijding terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden In de voetsporen van de Bevrijding op NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV