Dochter Chazia Mourali doet mee aan The Voice Kids: bekijk de beelden

Dochter Chazia Mourali doet mee aan The Voice Kids: bekijk de beelden

Dochter Chazia Mourali doet mee aan <em>The Voice Kids</em>: bekijk de beelden Jasmijn, de 12 jaar oude dochter van presentatrice Chazia Mourali, is vrijdagavond een van de deelnemers in The Voice Kids. "Als je een talent hebt, dan moet je het niet verbergen", vertelt ze voorafgaand aan haar auditie. Aan haar zelfvertrouwen zal het in ieder geval niet liggen. Bekijk het fragment van The Voice Kids hierboven. Opgelet: The Voice Kids begint vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Voice Kids: Marco Borsato vervangen door coach Ilse DeLange in finale Bekijk deze video » ZIEN: wat doet Chazia Mourali bij The Voice Kids? Bekijk deze video »
TV :
Dochter Chazia Mourali doet mee aan The Voice Kids: bekijk de beelden

Jasmijn, de 12 jaar oude dochter van presentatrice Chazia Mourali, is vrijdagavond een van de deelnemers in The Voice Kids. "Als je een talent hebt, dan moet je het niet verbergen", vertelt ze voorafgaand aan haar auditie. Aan haar zelfvertrouwen zal het in ieder geval niet liggen. Bekijk het fragment van The Voice Kids hierboven.

Opgelet: The Voice Kids begint vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4.

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dochter Chazia Mourali doet mee aan The Voice Kids: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV