Boris Johnson heeft corona: bekijk zijn reactie

Boris Johnson heeft corona: bekijk zijn reactie

De Britse prime minister Boris Johnson is positief getest op het coronavirus. "De afgelopen 24 uur heb ik milde griepklachten gehad waardoor ik getest ben: daaruit blijkt dat ik corona heb."

<em>Boris Johnson</em> heeft corona: bekijk zijn reactie De Britse prime minister Boris Johnson is positief getest op het coronavirus. "De afgelopen 24 uur heb ik milde griepklachten gehad waardoor ik getest ben: daaruit blijkt dat ik corona heb." ThuisisolatieHij vervolgt: "Ik werk nu vanuit huis en zit in zelfisolatie. Dat is nu het beste om te doen maar ik blijf deze coronacrisis gewoon leiden." Johnson neemt ook nog even de tijd om iedereen te bedanken die ook thuis blijft: "Zo stoppen we de verdere verspreiding. Op deze manier gaan we het virus samen verslaan." Bekijk de hele video, die hij op Twitter plaatste, hierboven. Bekijk ook Boris Johnson over corona-gerelateerde dood in VK: "De situatie is niet veel veranderd" Bekijk deze video » Video: Prins Charles heeft corona, hoe erg is het? Bekijk deze video »
Nieuws :
Boris Johnson heeft corona: bekijk zijn reactie

Thuisisolatie
Hij vervolgt: "Ik werk nu vanuit huis en zit in zelfisolatie. Dat is nu het beste om te doen maar ik blijf deze coronacrisis gewoon leiden." Johnson neemt ook nog even de tijd om iedereen te bedanken die ook thuis blijft: "Zo stoppen we de verdere verspreiding. Op deze manier gaan we het virus samen verslaan." Bekijk de hele video, die hij op Twitter plaatste, hierboven.

Praat mee
Reageer hieronder op 'Boris Johnson heeft corona: bekijk zijn reactie'


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV