VIDEO: coronaruzie in Brabantse supermarkt, bejaarde schopt man en wordt omver geduwd

VIDEO: coronaruzie in Brabantse supermarkt, bejaarde schopt man en wordt omver geduwd

Niet iedereen houdt zich even goed aan de 1,5 meter afstand-regel in de supermarkt. In het Brabantse Rijsbergen ging het deze week helemaal mis. Een bejaarde vrouw stoorde zich zelfs zo aan het gedrag van een andere bezoeker dat ze hem een flinke trap zag. Hij reageert geïrriteerd en duwt haar vervolgens omver.

VIDEO: coronaruzie in Brabantse supermarkt, bejaarde schopt man en wordt omver geduwd Niet iedereen houdt zich even goed aan de 1,5 meter afstand-regel in de supermarkt. In het Brabantse Rijsbergen ging het deze week helemaal mis. Een bejaarde vrouw stoorde zich zelfs zo aan het gedrag van een andere bezoeker dat ze hem een flinke trap zag. Hij reageert geïrriteerd en duwt haar vervolgens omver. AangifteVolgens de Telegraaf zou het gaan om een vrouw van 67 jaar die door de man ‘oude koe’ werd genoemd, toen ze hem vroeg afstand te bewaren. Ze zou door de val onder de blauwe plekken zitten. De betreffende supermarkt gaat aangifte doen tegen de dader. Bekijk de beelden van het incident hierboven. Bekijk ook Personeel openbaar vervoer in gezicht gehoest en gespuugd: "Aanpakken en oppakken" Bekijk deze video » Boris Johnson heeft corona: bekijk zijn reactie Bekijk deze video »
Viral :
VIDEO: coronaruzie in Brabantse supermarkt, bejaarde schopt man en wordt omver geduwd

Aangifte
Volgens de Telegraaf zou het gaan om een vrouw van 67 jaar die door de man ‘oude koe’ werd genoemd, toen ze hem vroeg afstand te bewaren. Ze zou door de val onder de blauwe plekken zitten. De betreffende supermarkt gaat aangifte doen tegen de dader. Bekijk de beelden van het incident hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VIDEO: coronaruzie in Brabantse supermarkt, bejaarde schopt man en wordt omver geduwd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV