Het Laatste Woord Liesbeth gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Laatste Woord Liesbeth gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Laatste Woord Liesbeth gemist? Bekijk hier de hele uitzending Naar aanleiding van het overlijden van zangeres Liesbeth List zendt NPO 1 vanavond een bijzonder, nog niet eerder is uitgezonden, interview met haar uit. Laatste WoordLiesbeth List is 78 jaar geworden. In 2016 sprak Jeroen Pauw uitgebreid met haar in het kader van het programma Het Laatste Woord. De afspraak was dat het programma pas zou worden uitgezonden na haar overlijden. Dat gebeurt vanavond om 21:30 uur. OpenhartigIn Het Laatste Woord vertelt Liesbeth List openhartig over haar leven, onder andere haar veelbewogen jeugd, de unieke band met Ramses Shaffy, haar huwelijk met Cees Nooteboom en haar come-back in de jaren negentig, aan de zijde van Frank Boeijen. TerugkijkenJeroen Pauw heeft de afgelopen jaren diverse interviews opgenomen met bekende Nederlanders op leeftijd, waarin deze terugkijken op hun leven. Uitgangspunt van die interviews is dat ze dat ze pas na hun overlijden worden uitgezonden. Zangeres Liesbeth List overleden: bekijk optreden 'Pastorale' met Ramses Shaffy Bekijk deze video » Bekijk laatste interview Liesbeth List: "Ik ben blij dat jullie van mij houden" Bekijk deze video » Allerlaatste optreden Liesbeth List: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Naar aanleiding van het overlijden van zangeres Liesbeth List zendt NPO 1 vanavond een bijzonder, nog niet eerder is uitgezonden, interview met haar uit.

Laatste Woord
Liesbeth List is 78 jaar geworden. In 2016 sprak Jeroen Pauw uitgebreid met haar in het kader van het programma Het Laatste Woord. De afspraak was dat het programma pas zou worden uitgezonden na haar overlijden. Dat gebeurt vanavond om 21:30 uur.

Openhartig
In Het Laatste Woord vertelt Liesbeth List openhartig over haar leven, onder andere haar veelbewogen jeugd, de unieke band met Ramses Shaffy, haar huwelijk met Cees Nooteboom en haar come-back in de jaren negentig, aan de zijde van Frank Boeijen.

Terugkijken
Jeroen Pauw heeft de afgelopen jaren diverse interviews opgenomen met bekende Nederlanders op leeftijd, waarin deze terugkijken op hun leven. Uitgangspunt van die interviews is dat ze dat ze pas na hun overlijden worden uitgezonden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Laatste Woord Liesbeth of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV