Wopke Hoekstra: "Lastige fase voor de boeg" (video)

Wopke Hoekstra: "Lastige fase voor de boeg" (video)

Wopke Hoekstra, de minister van Financiën, vermoedt dat we de komende tijd nog flink last zullen gaan houden van de coronacrisis: "We moeten realistisch zijn en erkennen dat we nog een lastige fase voor de boeg hebben."

<em>Wopke Hoekstra</em>: &quot;Lastige fase voor de boeg&quot; (video) Wopke Hoekstra, de minister van Financiën, vermoedt dat we de komende tijd nog flink last zullen gaan houden van de coronacrisis: "We moeten realistisch zijn en erkennen dat we nog een lastige fase voor de boeg hebben." Economisch omgeslagenHij vervolgt: "Hierin zullen we allemaal voelen dat het economisch is omgeslagen." Ook laat hij weten dat de overheid er alles aan zal doen om de mensen door deze moeilijke fase heen te helpen. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Personeel openbaar vervoer in gezicht gehoest en gespuugd: "Aanpakken en oppakken" Bekijk deze video » Boris Johnson heeft corona: bekijk zijn reactie Bekijk deze video »
Nieuws :
Wopke Hoekstra: "Lastige fase voor de boeg" (video)

Economisch omgeslagen
Hij vervolgt: "Hierin zullen we allemaal voelen dat het economisch is omgeslagen." Ook laat hij weten dat de overheid er alles aan zal doen om de mensen door deze moeilijke fase heen te helpen. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wopke Hoekstra: "Lastige fase voor de boeg" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV