Beau toch op RTL4 met corona-zaterdagavond show: Beau Blijft Binnen

Beau toch op RTL4 met corona-zaterdagavond show: Beau Blijft Binnen

Beau van Erven Dorens gaat toch in het weekend met een late night talkshow komen waarin hij corona-gerelateerde onderwerpen zal gaan bespreken. Eerder werd geopperd dat hij dit wellicht samen met Jinek zou gaan doen maar dat bleek te duur.

Beau toch op RTL4 met corona-zaterdagavond show: <em>Beau Blijft Binnen</em> Beau van Erven Dorens gaat toch in het weekend met een late night talkshow komen waarin hij corona-gerelateerde onderwerpen zal gaan bespreken. Eerder werd geopperd dat hij dit wellicht samen met Jinek zou gaan doen maar dat bleek te duur. "Helemaal gek"Nu is daar toch een manier op gevonden want vanaf zaterdag is Beau Blijft Binnen om 22:35 uur te zien op RTL4: "Omdat ik binnen helemaal gek word ga ik dit programma maken", aldus de presentator. Bekijk het fragment, dat Beau op Instagram plaatste, hierboven. Bekijk ook Beau: "Er komt geen corona-talkshow met Jinek, te duur" Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens vervangt Jinek per 1 mei met talkshow Beau Bekijk deze video »
TV :
Beau toch op RTL4 met corona-zaterdagavond show: Beau Blijft Binnen

"Helemaal gek"
Nu is daar toch een manier op gevonden want vanaf zaterdag is Beau Blijft Binnen om 22:35 uur te zien op RTL4: "Omdat ik binnen helemaal gek word ga ik dit programma maken", aldus de presentator. Bekijk het fragment, dat Beau op Instagram plaatste, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau toch op RTL4 met corona-zaterdagavond show: Beau Blijft Binnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV