Video: Ajax speler Abdelhak Nouri, ookwel Appie, uit coma en thuis

Video: Ajax speler Abdelhak Nouri, ookwel Appie, uit coma en thuis

Video: Ajax speler <em>Abdelhak Nouri</em>, ookwel Appie, uit coma en thuis Abdelhak Nouri lag lange tijd in coma, en nu is hij thuis: "Sinds hij thuis is gaat het stukken beter dan voorheen. Hij is weer in een vertrouwde omgeving", zegt zijn broer. In 2017 zakte Nouri in elkaar tijdens een oefenwedstrijd door hartfalen en hield daar blijvende hersenschade aan over. Hopelijk gaat het snel beter met hem. Bekijk hierboven de NOS Stories video over Ajax voetballer Appie. Bekijk ook DWDD: Vader en broer over hoe het nu gaat met Abdelhak Nouri Bekijk deze video » DWDD met een ode aan Abdelhak Nouri: een veelbelovende carrière Bekijk deze video »
Sport :
Video: Ajax speler Abdelhak Nouri, ookwel Appie, uit coma en thuis

Abdelhak Nouri lag lange tijd in coma, en nu is hij thuis: "Sinds hij thuis is gaat het stukken beter dan voorheen. Hij is weer in een vertrouwde omgeving", zegt zijn broer. In 2017 zakte Nouri in elkaar tijdens een oefenwedstrijd door hartfalen en hield daar blijvende hersenschade aan over. Hopelijk gaat het snel beter met hem.

Bekijk hierboven de NOS Stories video over Ajax voetballer Appie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Ajax speler Abdelhak Nouri, ookwel Appie, uit coma en thuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV