ZIEN: StukTV maakt thuis zitten een stukje leuker met StukTV LIVE

ZIEN: StukTV maakt thuis zitten een stukje leuker met StukTV LIVE

ZIEN: <em>StukTV</em> maakt thuis zitten een stukje leuker met <em>StukTV LIVE</em> Vanaf vandaag, vrijdag 27 maart, is er elke week een aflevering van de nieuwe serie StukTV LIVE te zien op hun YouTube-kanaal. Met deze serie proberen de mannen Giel, Thomas en Stefan, het thuis zitten een stukje leuker te maken. Bekijk vandaag de eerste aflevering van StukTV LIVE, in de bovenstaande video. Kijkers kunnen meedoenIn de nieuwe webserie StukTV LIVE krijgen Giel, Stefan en Thomas elke week gezelschap van een nieuwe bekende gast, dit zal via een videoverbinding zijn. Het wordt een programma vol interactie en vermaak: tijdens de liveshow kunnen kijkers thuis volop meedoen en meepraten via de online kanalen van StukTV. De nieuwe webserie StukTV LIVE is vanaf vrijdag 27 maart wekelijks om 16.00 uur te zien via het YouTube-kanaal en de Instagram-account van StukTV. Bekijk ook Antwerpse dierentuin woedend op StukTV door gevaarlijke actie Thomas van der Vlugt Bekijk deze video » Zien: Giel de Winter start ongevraagd een McLaren bij dure autozaak Bekijk deze video »
Kijktip :
ZIEN: StukTV maakt thuis zitten een stukje leuker met StukTV LIVE

Vanaf vandaag, vrijdag 27 maart, is er elke week een aflevering van de nieuwe serie StukTV LIVE te zien op hun YouTube-kanaal. Met deze serie proberen de mannen Giel, Thomas en Stefan, het thuis zitten een stukje leuker te maken. Bekijk vandaag de eerste aflevering van StukTV LIVE, in de bovenstaande video.

Kijkers kunnen meedoen
In de nieuwe webserie StukTV LIVE krijgen Giel, Stefan en Thomas elke week gezelschap van een nieuwe bekende gast, dit zal via een videoverbinding zijn. Het wordt een programma vol interactie en vermaak: tijdens de liveshow kunnen kijkers thuis volop meedoen en meepraten via de online kanalen van StukTV.

De nieuwe webserie StukTV LIVE is vanaf vrijdag 27 maart wekelijks om 16.00 uur te zien via het YouTube-kanaal en de Instagram-account van StukTV.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: StukTV maakt thuis zitten een stukje leuker met StukTV LIVE of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV