Zien: Rico Verhoeven heeft irritantste interview ooit in Wie het laatst lacht

Zien: Rico Verhoeven heeft irritantste interview ooit in Wie het laatst lacht

Zien: <em>Rico Verhoeven</em> heeft irritantste interview ooit in <em>Wie het laatst lacht</em> Vanavond, vrijdag 27 maart, zal in het SBS6-programma Wie het laatst lacht van Wendy van Dijk weer een BN'er in de maling worden genomen. Dit keer is het de beurt aan kickbokser Rico Verhoeven om zich niet te laten kisten. Irritant & moeizaaam interviewIn deze aflevering zien we onder andere hoe Rico Verhoeven het meest irritante en moeizame interview ooit heeft. Aan Rico te zien is hij niet blij met de uitspraken van de man tegenover hem. Als dat maar goed gaat? Bekijk hierboven het Wie het laatst lacht-fragment waarin Rico in de maling wordt genomen. Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rico Verhoeven boos op Wilfred Genee vanwege affaire met Yolanthe Cabau? Bekijk deze video » Rico Verhoeven over liefdesverdriet: ''Het is een zware tijd'' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Rico Verhoeven heeft irritantste interview ooit in Wie het laatst lacht

Vanavond, vrijdag 27 maart, zal in het SBS6-programma Wie het laatst lacht van Wendy van Dijk weer een BN'er in de maling worden genomen. Dit keer is het de beurt aan kickbokser Rico Verhoeven om zich niet te laten kisten.

Irritant & moeizaaam interview
In deze aflevering zien we onder andere hoe Rico Verhoeven het meest irritante en moeizame interview ooit heeft. Aan Rico te zien is hij niet blij met de uitspraken van de man tegenover hem. Als dat maar goed gaat?

Bekijk hierboven het Wie het laatst lacht-fragment waarin Rico in de maling wordt genomen.

Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rico Verhoeven heeft irritantste interview ooit in Wie het laatst lacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV