Absurd: Pandemie-film Contagion (2011) lijkt verschrikkelijk veel op coronavirus

Absurd: Pandemie-film Contagion (2011) lijkt verschrikkelijk veel op coronavirus

Absurd: Pandemie-film <em>Contagion</em> (2011) lijkt verschrikkelijk veel op <em>coronavirus</em> In de bovenstaande video zien we de trailer van de thrillerfilm Contagion uit 2011. In de film steekt een nieuw virus de kop op. De eerste slachtoffers zijn Beth Emhoff, gespeeld door Gwyneth Paltrow en haar zesjarige zoontje Clark. Virus verspreidt zich in hoog tempoDe vader van het gezin, gespeeld door Matt Damon, blijkt immuun te zijn. Zowel de Wereldgezondheidsorganisatie als gewone burgers doen al het mogelijke om een vaccin te vinden voor het virus, dat zich in een ijltempo verspreidt. TERUGKIJKEN: Persconferentie Mark Rutte over coronacrisis en ministerraad Bekijk deze video » "In 2020 zijn wij de karakters"Veel mensen over de hele wereld kijken in 2020 de trailer terug vanwege de coronacrisis waar we nu midden in zitten, en zien dat de film verdacht veel lijkt op wat er hedendaags gebeurt in de wereld: "People in 2010 : it’s just a movie, Coronavirus in 2020 : you’re the characters", schrijft iemand onder de trailer. Bekijk hierboven de trailer van Contagion (2011) waarin de wereld wordt getroffen door een virus. Je kunt de film o.a. huren bij Pathe Thuis voor maar € 2,99. Bekijk ook Zien: Ziekenhuispersoneel gaat los op lied Anderhalf meter van Ali B en Jusdeska Bekijk deze video » Jensen over corona: "Media creëert een bangmakend en misleidend beeld" Bekijk deze video »
Film :
Absurd: Pandemie-film Contagion (2011) lijkt verschrikkelijk veel op coronavirus

In de bovenstaande video zien we de trailer van de thrillerfilm Contagion uit 2011. In de film steekt een nieuw virus de kop op. De eerste slachtoffers zijn Beth Emhoff, gespeeld door Gwyneth Paltrow en haar zesjarige zoontje Clark.

Virus verspreidt zich in hoog tempo
De vader van het gezin, gespeeld door Matt Damon, blijkt immuun te zijn. Zowel de Wereldgezondheidsorganisatie als gewone burgers doen al het mogelijke om een vaccin te vinden voor het virus, dat zich in een ijltempo verspreidt.

"In 2020 zijn wij de karakters"
Veel mensen over de hele wereld kijken in 2020 de trailer terug vanwege de coronacrisis waar we nu midden in zitten, en zien dat de film verdacht veel lijkt op wat er hedendaags gebeurt in de wereld: "People in 2010 : it’s just a movie, Coronavirus in 2020 : you’re the characters", schrijft iemand onder de trailer.

Bekijk hierboven de trailer van Contagion (2011) waarin de wereld wordt getroffen door een virus. Je kunt de film o.a. huren bij Pathe Thuis voor maar € 2,99.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Absurd: Pandemie-film Contagion (2011) lijkt verschrikkelijk veel op coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV