Zien: Matthijs en Marc-Marie kijken terug op 15 jaar De Wereld Draait Door

Zien: Matthijs en Marc-Marie kijken terug op 15 jaar De Wereld Draait Door

Zien: Matthijs en Marc-Marie kijken terug op 15 jaar <em>De Wereld Draait Door</em> Bekijk hier alles van de laatste aflevering van DWDD Laatste DWDD: Redactie deelt groot geheim over badeendje Bekijk deze video » Bekijk hier de laatste minuten van De Wereld Draait Door Bekijk deze video » Laatste DWDD: Zangeres Ilse DeLange zingt 'Turn! Turn! Turn!' Bekijk deze video » Na vijftien jaar is er vanavond officieel een einde gekomen aan het tijdperk van De Wereld Draait Door. In de allerlaatste aflevering ontvangt presentator Matthijs van Nieuwkerk nog één keer zijn goede vriend Marc-Marie Huijbregts. Mooi geweestOp woensdag 12 februari ging er een schok door televisieland: Matthijs kondigde aan te stoppen met DWDD, de geliefde talkshow die jarenlang een groot succes was en onder meer de Gouden Televizier-Ring (2007) en de Zilveren Nipkowschijf (2011) won. De mooiste fragmentenMatthijs en Marc-Marie kijken samen terug naar de meest memorabele momenten van DWDD. Bekijk in de video hierboven alle prachtige fragmenten in de allerlaatste uitzending van De Wereld Draait Door. Mis je DWDD nu al? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? Het allerlaatste boek van de maand! Bekijk deze video » DWDD Tim Hofman met antwoord op corona: de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Matthijs en Marc-Marie kijken terug op 15 jaar De Wereld Draait Door

Bekijk hier alles van de laatste aflevering van DWDD


Na vijftien jaar is er vanavond officieel een einde gekomen aan het tijdperk van De Wereld Draait Door. In de allerlaatste aflevering ontvangt presentator Matthijs van Nieuwkerk nog één keer zijn goede vriend Marc-Marie Huijbregts.

Mooi geweest
Op woensdag 12 februari ging er een schok door televisieland: Matthijs kondigde aan te stoppen met DWDD, de geliefde talkshow die jarenlang een groot succes was en onder meer de Gouden Televizier-Ring (2007) en de Zilveren Nipkowschijf (2011) won.

De mooiste fragmenten
Matthijs en Marc-Marie kijken samen terug naar de meest memorabele momenten van DWDD. Bekijk in de video hierboven alle prachtige fragmenten in de allerlaatste uitzending van De Wereld Draait Door.

Mis je DWDD nu al? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Matthijs en Marc-Marie kijken terug op 15 jaar De Wereld Draait Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV