Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus reageert op kritiek dat hij ‘paniekzaaier’ is

Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus reageert op kritiek dat hij ‘paniekzaaier’ is

Niet alle wetenschappers liggen op een lijn nu het Coronavirus zich over de hele wereld en ook in Nederland verspreidt. Viroloog Ab Osterhaus laat regelmatig van zich horen en is het niet altijd eens met het RIVM. Hij krijgt zo nu en dan kritiek, zo zou Osterhaus een paniekzaaier zijn. In Op1 reageert Osterhaus op dit oordeel.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder.

De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Viroloog Ab Osterhaus reageert op kritiek dat hij ‘paniekzaaier’ is Niet alle wetenschappers liggen op een lijn nu het Coronavirus zich over de hele wereld en ook in Nederland verspreidt. Viroloog Ab Osterhaus laat regelmatig van zich horen en is het niet altijd eens met het RIVM. Hij krijgt zo nu en dan kritiek, zo zou Osterhaus een paniekzaaier zijn. In Op1 reageert Osterhaus op dit oordeel. Bekijk ook Viroloog Ab Osterhaus: ‘Reële kans dat zomervakanties niet doorgaan’ Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Op1 hieronder. De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus reageert op kritiek dat hij ‘paniekzaaier’ is
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus reageert op kritiek dat hij ‘paniekzaaier’ is of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV