Op1 gemist? Gebarentolk Irma Sluis praat over het belang van haar beroep

Op1 gemist? Gebarentolk Irma Sluis praat over het belang van haar beroep

<em>Op1</em> gemist? Gebarentolk <em>Irma Sluis</em> praat over het belang van haar beroep Irma Sluis werd in no-time bekend als de gebarentolk naast premier Mark Rutte tijdens zijn bekende persconferentie afgelopen maand. Samen met Corrie Tijsseling is ze te gast bij Op1 om te praten over het belang van een gebarentolk op televisie. Bekijk in de video hierboven het hele item. Op1 gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Raymond Knops over de brief voor burgemeesters over coronavirus Bekijk deze video » Op1: 'Het land moet niet alleen bestuurd worden door virologische inzichten' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Gebarentolk Irma Sluis praat over het belang van haar beroep

Irma Sluis werd in no-time bekend als de gebarentolk naast premier Mark Rutte tijdens zijn bekende persconferentie afgelopen maand. Samen met Corrie Tijsseling is ze te gast bij Op1 om te praten over het belang van een gebarentolk op televisie. Bekijk in de video hierboven het hele item.

Op1 gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Gebarentolk Irma Sluis praat over het belang van haar beroep of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV