Elske DeWall jat nummer Alain Clark in Wie Het Laatst Lacht: ‘Echt heel mooi’

Elske DeWall jat nummer Alain Clark in Wie Het Laatst Lacht: ‘Echt heel mooi’

Elske DeWall neemt in het programma Wie Het Laatst Lacht zanger Alain Clark in de maling. In een fake radiofragment is te horen dat zij een nummer van Clark heeft gejat.

‘Super in de war’
Clark is nogal verbaasd dat hij de zangeres zijn nummer hoort zingen en doet alsof zij het heeft geschreven. “Dit is echt weird. Dit is een liedje dat ik heb geschreven!”, reageert de zanger. Hij vindt het wel ‘echt heel mooi’. “Ik ben wel echt super in de war.”

Bekijk het fragment van Wie Het Laatst Lacht in de video hieronder.

Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Het Laatst Lacht gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Elske DeWall jat nummer Alain Clark in <em>Wie Het Laatst Lacht</em>: ‘Echt heel mooi’ Elske DeWall neemt in het programma Wie Het Laatst Lacht zanger Alain Clark in de maling. In een fake radiofragment is te horen dat zij een nummer van Clark heeft gejat. ‘Super in de war’Clark is nogal verbaasd dat hij de zangeres zijn nummer hoort zingen en doet alsof zij het heeft geschreven. “Dit is echt weird. Dit is een liedje dat ik heb geschreven!”, reageert de zanger. Hij vindt het wel ‘echt heel mooi’. “Ik ben wel echt super in de war.” Bekijk ook Zien: Rico Verhoeven heeft irritantste interview ooit in Wie het laatst lacht Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Wie Het Laatst Lacht in de video hieronder. Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Het Laatst Lacht gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Elske DeWall jat nummer Alain Clark in Wie Het Laatst Lacht: ‘Echt heel mooi’
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Elske DeWall jat nummer Alain Clark in Wie Het Laatst Lacht: ‘Echt heel mooi’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV