Nieuwsuur: Hoe mag overheid je locatiegegevens gebruiken tijdens Coronacrisis?

Nieuwsuur: Hoe mag overheid je locatiegegevens gebruiken tijdens Coronacrisis?

In de Coronacrisis is het voor de overheden erg handig om locatiegegevens van patiënten te checken. Zo kunnen ze precies zien wanneer je waar bent geweest, en of dit gebieden waren met veel besmettingen met het Coronavirus. Hoe ver mag dit eigenlijk gaan? Nederlandse telecomproviders willen de overheid wel helpen, maar van de Tweede Kamer hoeft dit nog even niet.

Bekijk het fragment van Nieuwsuur met het hele verhaal over dit onderwerp in de video hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em>: Hoe mag overheid je locatiegegevens gebruiken tijdens Coronacrisis? In de Coronacrisis is het voor de overheden erg handig om locatiegegevens van patiënten te checken. Zo kunnen ze precies zien wanneer je waar bent geweest, en of dit gebieden waren met veel besmettingen met het Coronavirus. Hoe ver mag dit eigenlijk gaan? Nederlandse telecomproviders willen de overheid wel helpen, maar van de Tweede Kamer hoeft dit nog even niet. Bekijk ook Jinek: Peter Heerschop deelt fascinerende verhalen van mensen in Coronacrisis Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Nieuwsuur met het hele verhaal over dit onderwerp in de video hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuwsuur: Hoe mag overheid je locatiegegevens gebruiken tijdens Coronacrisis?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Hoe mag overheid je locatiegegevens gebruiken tijdens Coronacrisis? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV