Jinek gemist? ‘Vrijwel alle Coronapatiënten aan beademing hebben overgewicht’

Jinek gemist? ‘Vrijwel alle Coronapatiënten aan beademing hebben overgewicht’

Bij Jinek wordt er weer uitgebreid gepraat over het Coronavirus. Intensivist Peter van der Voort vertelt hoe het eraan toegaat op de IC en er valt hem iets op aan patiënten die aan de beademing liggen.

‘80 procent heeft overgewicht’
Vrijwel alle patiënten met het Coronavirus die aan de beademing liggen hebben volgens hem overgewicht. “Het valt heel duidelijk op.” Ook Diederik Gommers heeft dit ondervonden. “80 procent heeft inderdaad overgewicht”, zegt de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? ‘Vrijwel alle Coronapatiënten aan beademing hebben overgewicht’ Bij Jinek wordt er weer uitgebreid gepraat over het Coronavirus. Intensivist Peter van der Voort vertelt hoe het eraan toegaat op de IC en er valt hem iets op aan patiënten die aan de beademing liggen. ‘80 procent heeft overgewicht’Vrijwel alle patiënten met het Coronavirus die aan de beademing liggen hebben volgens hem overgewicht. “Het valt heel duidelijk op.” Ook Diederik Gommers heeft dit ondervonden. “80 procent heeft inderdaad overgewicht”, zegt de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. Bekijk ook Jinek gemist? Jort Kelder noemt Matthijs van Nieuwkerk ''een kleine tiran'' Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? ‘Vrijwel alle Coronapatiënten aan beademing hebben overgewicht’
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? ‘Vrijwel alle Coronapatiënten aan beademing hebben overgewicht’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV