Jinek gemist? Verslaggever Beau van Erven Dorens spreekt slachtoffers Coronacrisis

Jinek gemist? Verslaggever Beau van Erven Dorens spreekt slachtoffers Coronacrisis

De Coronacrisis bezorgt mensen ellende op meerdere vlakken. Zo zouden Thomas en Tessa een wereldreis maken op de motor. Ze hebben hun baan opgezegd en ook hun woning hebben ze niet meer. Door het Coronavirus gaat deze reis (voorlopig) niet door en logeren ze tijdelijk op zolder bij familie. Niemand minder dan Beau van Erven Dorens is de speciale verslaggever die namens Jinek bij Thomas en Tessa langs gaat voor hun verhaal.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Verslaggever Beau van Erven Dorens spreekt slachtoffers <em>Coronacrisis</em> De Coronacrisis bezorgt mensen ellende op meerdere vlakken. Zo zouden Thomas en Tessa een wereldreis maken op de motor. Ze hebben hun baan opgezegd en ook hun woning hebben ze niet meer. Door het Coronavirus gaat deze reis (voorlopig) niet door en logeren ze tijdelijk op zolder bij familie. Niemand minder dan Beau van Erven Dorens is de speciale verslaggever die namens Jinek bij Thomas en Tessa langs gaat voor hun verhaal. Bekijk ook Beau toch op RTL4 met corona-zaterdagavond show: Beau Blijft Binnen Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Verslaggever Beau van Erven Dorens spreekt slachtoffers Coronacrisis
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Verslaggever Beau van Erven Dorens spreekt slachtoffers Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV