Jinek gemist? Premier Mark Rutte fietst vrolijk naar zijn werk

Jinek gemist? Premier Mark Rutte fietst vrolijk naar zijn werk

Verslaggever Jaïr Ferwerda is in Den Haag om de politici te spreken over het Coronavirus. En onderweg komt hij een vrolijke premier Mark Rutte tegen, die op de fiets naar zijn werk gaat. Ferwerda wil graag weten of hij dit elke dag doet. “Ik probeer het wel!”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Premier Mark Rutte fietst vrolijk naar zijn werk Verslaggever Jaïr Ferwerda is in Den Haag om de politici te spreken over het Coronavirus. En onderweg komt hij een vrolijke premier Mark Rutte tegen, die op de fiets naar zijn werk gaat. Ferwerda wil graag weten of hij dit elke dag doet. “Ik probeer het wel!” Bekijk ook Jinek: Peter Heerschop deelt fascinerende verhalen van mensen in Coronacrisis Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Premier Mark Rutte fietst vrolijk naar zijn werk
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Premier Mark Rutte fietst vrolijk naar zijn werk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV