Nieuw Zeer over diversiteit op de werkvloer: ‘Janey heeft vaginisme’

Nieuw Zeer over diversiteit op de werkvloer: ‘Janey heeft vaginisme’

In de satirische serie Nieuw Zeer wordt het onderwerp diversiteit op de werkvloer aangehaald. Het gezelschap is volgens de leidinggevende behoorlijk divers, met onder meer een autist, gokker en een swinger. Ook al lijken ze hier zelf niet altijd van op de hoogte te zijn. “Oh ja en Janey, Janey heeft vaginisme.”

Bekijk het hilarische fragment van Nieuw Zeer in de video hieronder.

Nieuw Zeer is elke zondag rond 21.50/22.00 uur te zien op NPO 3. Heb je Nieuw Zeer gemist? Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuw Zeer</em> over diversiteit op de werkvloer: ‘Janey heeft vaginisme’ In de satirische serie Nieuw Zeer wordt het onderwerp diversiteit op de werkvloer aangehaald. Het gezelschap is volgens de leidinggevende behoorlijk divers, met onder meer een autist, gokker en een swinger. Ook al lijken ze hier zelf niet altijd van op de hoogte te zijn. “Oh ja en Janey, Janey heeft vaginisme.” Bekijk ook Nieuw Zeer gemist? Ruzie in stiltecoupe trein Bekijk deze video » Bekijk het hilarische fragment van Nieuw Zeer in de video hieronder. Nieuw Zeer is elke zondag rond 21.50/22.00 uur te zien op NPO 3. Heb je Nieuw Zeer gemist? Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuw Zeer over diversiteit op de werkvloer: ‘Janey heeft vaginisme’
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw Zeer over diversiteit op de werkvloer: ‘Janey heeft vaginisme’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV