Frans Bauer in serieuze Corona-boodschap: ‘Alleen samen kunnen we deze strijd winnen’

Frans Bauer in serieuze Corona-boodschap: ‘Alleen samen kunnen we deze strijd winnen’

Frans Bauer heeft een serieuze en persoonlijke videoboodschap op social media gezet. Hierin richt de volkszanger zich tot zijn volgers in verband met het Coronavirus. Hij wijst iedereen op de Corona-maatregelen en wenst zijn kijkers ‘heel veel sterkte en gezondheid’.

Bauer wil steun voor eenzame mensen
“Ik hoop allemaal oprecht en uit het diepste van mijn hart dat we ons allemaal daarvoor inzetten, want alleen samen kunnen we deze strijd winnen”, aldus de zanger. Hij roept ook iedereen op om eenzame mensen die thuis zitten te steunen met bijvoorbeeld een telefoontje. “Het belangrijkste is dat we vechten om dit virus geen kans te geven.”

Bekijk de videoboodschap van Frans Bauer hieronder.

<em>Frans Bauer</em> in serieuze Corona-boodschap: ‘Alleen samen kunnen we deze strijd winnen’ Frans Bauer heeft een serieuze en persoonlijke videoboodschap op social media gezet. Hierin richt de volkszanger zich tot zijn volgers in verband met het Coronavirus. Hij wijst iedereen op de Corona-maatregelen en wenst zijn kijkers ‘heel veel sterkte en gezondheid’. Bauer wil steun voor eenzame mensen“Ik hoop allemaal oprecht en uit het diepste van mijn hart dat we ons allemaal daarvoor inzetten, want alleen samen kunnen we deze strijd winnen”, aldus de zanger. Hij roept ook iedereen op om eenzame mensen die thuis zitten te steunen met bijvoorbeeld een telefoontje. “Het belangrijkste is dat we vechten om dit virus geen kans te geven.” Goed voor elkaar: Cliniclowns worden zelf in het zonnetje gezet door Frans Bauer Bekijk deze video » Bekijk de videoboodschap van Frans Bauer hieronder.
Entertainment :
Frans Bauer in serieuze Corona-boodschap: ‘Alleen samen kunnen we deze strijd winnen’
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer in serieuze Corona-boodschap: ‘Alleen samen kunnen we deze strijd winnen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV